Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace Ok

Pravidla ochrany osobních údajů a pravidla využívání cookies.

Předtím, než začnete Stránky využívat, přečtěte si, prosím, pečlivě tato pravidla, ve kterých je vysvětleno, jakým způsobem budeme zpracovávat osobní údaje a jakým způsobem využíváme cookies. Využíváním těchto Stránek vyjadřujete svůj souhlas s těmito pravidly. V opačném případě tyto Stránky nevyužívejte.

1. Druhy zpracovávaných dat /odkazy na jiné internetové stránky

Společnost NAXOS respektuje vaše právo na ochranu soukromí. Prostřednictvím těchto Stránek NAXOS neshromažďuje ani nezpracovává osobní údaje, pouze s výjimkou informací nashromážděných prostřednictvím cookies. Pro více informací viz níže.

2. Shromažďování a využívání informací

Pro optimalizaci těchto Stránek z hlediska systémového výkonu, využitelnosti a poskytování užitečných informací o produktech a službách automaticky shromažďujeme a ukládáme informace do logů na vašem počítači, kam patří informace o vaší IP adrese, typu prohlížeče a nastavení jazyka, operačním systému, poskytovateli internetového připojení (ISP) a o datu a časovém otisku.

Tyto informace používáme k efektivnímu spravování Stránek, k získávání informací o chování uživatelů na Stránkách, k analýze trendů a shromažďování demografických dat o našich uživatelích jako celku. Takto nashromážděné informace je možné využít pro marketingové a propagační účely i pro komunikaci (např. pro snadnější orientaci uživatelů na stránkách, poskytování atraktivních speciálních nabídek a služeb).

Pokud společně s Osobními údaji využíváme i obecné informace, pak ve spojení s Osobními údaji s takovými informacemi nakládáme tak, jako kdyby se jednalo o Osobní údaje.

Správcem osobních údajů získaných prostřednictvím těchto Stránek je [společnost NAXOS a.s., Holečkova 31, Praha 5, 150 00]. Vaše osobní údaje se budou zpracovávat po dobu pěti let. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Jako subjekt údajů máte práva stanovená v § 11 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění.

3. Využívání cookies

Tyto Stránky, emailové zprávy, online služby, reklamy a interaktivní aplikace mohou za účelem optimalizace služeb využívat tzv. „cookies“.

Co jsou to „cookies“?

„Cookie“ je malý soubor, skládající se obvykle z písmen a číslic, které prostřednictvím našeho internetového serveru posíláme do souboru cookie prohlížeče na pevném disku vašeho počítače. To nám například umožňuje rozpoznat zařízení daného uživatele v případě, že dojde ke spojení mezi internetovým serverem a internetovým prohlížečem. Hlavním účelem cookies je umožnit našemu internetovému serveru poskytnout uživateli internetové stránky, na které je zvyklý tak, aby návštěva internetových stránek společnosti NAXOS byla pro uživatele více osobní a dokázala lépe reagovat na jeho individuální potřeby.

Jaké druhy cookies Stránky využívají?

Na těchto Stránkách může společnost NAXOS využívat dva druhy cookies:

- session cookies: jedná se o dočasné cookies, které se ukládají do souboru cookie vašeho prohlížeče do doby, než ukončíte práci s prohlížečem. Tyto cookies jsou pro řádnou funkci některých aplikací či funkčnost těchto Stránek povinné.

- permanentní cookies: permanentní cookies můžeme využívat pro snadnější a pohodlnější orientaci uživatelů na stránkách (např. rychlejší a jednodušší navigace). Tyto cookies zůstávají v souboru cookie vašeho prohlížeče po delší období, které závisí na tom, jaké zvolíte nastavení internetového prohlížeče. Permanentní cookies umožňují přesun informací na internetový server při každé návštěvě stránek. Permanentní cookies jsou známé také jako tracking cookies.

4. Povolení a odmítnutí cookies a jiných obdobných technologií

Na veškerých internetových stránkách, které navštívíte, máte možnost cookies přijmout nebo je odmítnout, a to změnou nastavení ve vašem internetovém prohlížeči. Pokud například používáte Internet Explorer verzi 8.0, musíte učinit následující: 1. v nabídce Nástroje zvolte Možnosti internetu, 2. klikněte na záložku zabezpečení, 3. zvolte nastavení, které vám vyhovuje.

V případě ostatních internetových prohlížečů doporučujeme řídit se pokyny ohledně nastavení prohlížeče a vymazání cookies.

Upozorňujeme, že zamítnutím cookies nebudou některé prvky k dispozici a Stránky nemusí být plně funkční.

5. Změna pravidel o ochraně osobních údajů

Jakékoli v budoucnu učiněné změny našich pravidel o ochraně osobních údajů budou zveřejňovány na těchto stránkách. Pro jakékoli aktualizace či změny doporučujeme pravidelně tyto stránky kontrolovat.

6. Kontaktujte nás

V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto pravidel o ochraně osobních údajů nás neváhejte kontaktovat na adrese uvedené níže. To samé platí pro případ, že máte zájem o přístup k informacím, které jsme o vás prostřednictvím těchto Stránek nashromáždili, nebo pokud si přejete tyto informace opravit, zablokovat či vymazat.

Více informací o společnosti naleznete v záložce Pobočky.

Máte-li zájem o konkrétní investici do nemovitostí, pak nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám požadovaný typ nemovitosti vyhledáme.